Eventuge i Andalusien

EVERGLOW Eventuge er for 2-3 deltagere/veninder med fokus på livskvalitet og livsgnist. Jeg giver den enkelte deltager min fulde opmærksomhed og nærhed i den daglige træning i pilates og fascia (bindevæv).

Fast daglig del af programmet: 2-3 timers pilates og fascia træning, vandretur min. 10.000 skridt, reflektionstid/stilletid ca. 2 timer og dejlig mad – tilbud antiinflammatorisk kost.

Kontakt mig på mail: pilates@bokgaard.dk eller mobil 22242204

NÆSTE: EVERGLOW eventuger i Andalusien, Spanien 2019 – maj og september – kontakt mig for yderligere information og program for ugen.

Tidligere deltagere på EVERGLOW Eventweek, Andalusien siger:

@tinachristelk : Jeg kan stærkt anbefale en uge i Grethes hænder! Everglow-ugen i Andalusien har ikke bare introduceret mig til nye træningsformer og givet mig ny kropsbevidsthed, men også revitaliseret hoved og tanker med fantastiske vandrerture, stilletid, samtaler og samvær. En på alle måder intensiv, men særdeles ustresset uge med plads til den enkelte – og krydret med fantastisk mad og særdeles godt selskab!

@tinssimonsen : deltager på Everglow Eventuge maj 2018:
Det har været en uge, som har budt på nye oplevelser for mig, da jeg er vant til sport, der kan mærkes umiddelbart efter træningen, så som TRX, Step og løb.
Grethe var god til at introducere de forskellige træningsformer, og jeg blev hurtigt glad for især PilatesGlow og FasciaGlow, som jeg opdagede, at jeg også kunne mærke i kroppen efter et par dage!
Det var en dejlig uge med en rigtig god kombination af træning, fantastiske gåture i bjergene og til smukke byer lidt inde i landet. Og vores lille hold på fire – inklusiv Grethe – havde en uge, hvor vi også nød de skønne, sunde måltider, aftnerne med gode samtaler og Grethes søde morgenvækning!
Jeg nød at blive forkælet på den måde!

@piag12 Eventweek maj 2018: At være på Everglow ophold betyder stor forkælelse af krop og sjæl. Tænk at få serveret kaffe på sengen hver morgen inden vi tager hul på en dejlig omgang Hormonglow. Derefter er det blevet tid til lækker anti-inflammatorisk morgenmad – og så er kroppen i gang på den helt gode måde.
Vandreruter i det spanske, skal bare prøves, helt fantastisk. Pilatesglow og Fasciaglow gør at du lærer helt nye muskler at kende, hårdt og effektivt på den helt afstressede måde. Grethe er den sødeste og dygtigste værtinde, guide og træner.

Lone Nørgaard: EVERGLOW Eventuge september 2017: En rigtig oplevelses- og eventferie i det sydlige Andalusien. Grethe, der havde arrangeret hele baduljen, var en ægte ‘alt-i-én-kvinde’ – pilatesinstruktør, chauffør, landlord, turguide og meget, meget mere ☀️???‍♀️????‍♀️??‍♀️???

Se billeder fra seneste EVERGLOW eventuge på min instragram.